Ett smart halsband

Halsband från INNA är det nya alternativet till passerkort, nycklar och namnskyltar. Ett halsband med funktion. Matcha halsbanden med smycken och kläder oavsett om det gäller en vardag i butik eller på kontor med nycklar eller passerkort, med namnskyltar på mässor eller annan representation.

Kollektionen finns i stål och förgyllt stål, ett material som är lätt att matcha med övriga smycken. Halsbanden har utbytbara berlock för den personliga stilen, välj en eller flera berlock att variera mellan.

Många företag använder sig av passerkort och fler och fler företag använder sig av dörrlås även inom arbetsplatsen. Det kräver lättillgängliga passerkort. Hösten 2012 släpptes den först kollektionen som bestod av passerkortshalsbandet i läder med metalldetaljer. Hösten 2013 släpptes kollektionen i stål och förgyllt stål. Kollektionen fick ett fantastiskt mottagande bland kvinnor som arbetar i butik och på kontor men även bland kvinnor som representerar.

 

INNA

INNA är den kvinnliga ändelsen i t ex kejsarinna och tigrinna och det starka och kvinnliga genomsyrar Inna Sellbergs design. Som en röd tråd genom alla år har Inna skapat,  smycken, accessoarer och inredningsföremål i olika material och tekniker. Hon har dessutom designat och tillverkat ett flertal möbler till hemmet i Skanör. Inna arbetar också med smycken i sterling silver och finsilver. De handgjorda smyckena tillverkas i Skanör och varje design finns bara i enstaka exemplar vilket gör dem personliga och unika. Dessa silversmycken kommer snart att presenteras i en egen webshop. 

 

Utmärkelse

I juni 2014 blev Inna Sellberg utnämd till ÅRETS NYFÖRETAGARE I VELLINGE kommun av Nyföretagarcentrum Öresund.